- پایگاه خبری حقایق نگار - https://haghayeghnegar.ir -

جذب بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال توسط حوزه سلامت در شهرستان دشتی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در سال ۹۷ بیش از یک‌صد و شصت میلیارد ریال اعتبار توسط حوزه سلامت شهرستان دشتی جذب گردید.

 

دکتر اصغر بحرانی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال ۹۷ در بخش پروژه‌های عمرانی بهداشت و درمان گفت: در سال گذشته بالغ‌بر یک‌صد و شصت میلیارد ریال اعتبار توسط مجموعه بهداشت و درمان شهرستان دشتی جذب گردید که در بخش احداث یا بازسازی بناهای حوزه سلامت و نیز در بخش توسعه بخش‌ها و تجهیزات بیمارستانی هزینه شده است.

 

دکتر بحرانی افزود: در جریان سفر اخیر وزیر بهداشت به شهرستان دشتی با اخذ مجوز استخدام ۷۰ نفر در حوزه سلامت شهرستان، اختصاص ۲۰ میلیارد ریال جهت احداث مرکز خدمات جامع سلامت زیارت و ۴ میلیارد ریال جهت احداث مهمانسرای همراه بیمار در بیمارستان زینبیه (س) موافقت شد.

 

وی افزود: بخش‌های ICU و NICU این بیمارستان در حال احداث است و عملیات اجرایی کلینیک اعصاب و روان نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.

 

مردم در اقصی نقاط شهرستان دشتی از کلیه خدمات بهداشتی بهره‌مند می‌شوند

 

دکتر اصغر بحرانی گفت: اطلاعات ۹۸ درصد از خانوارهای شهرستان دشتی به منظور دریافت خدمات بهداشتی در سامانه سیب ثبت‌شده است که ثبت‌نام‌شدگان می‌توانند در سراسر کشور از مزایای آن برخوردار شوند.

 

وی افزود: خدماتی مانند غربالگری فشارخون و دیابت، مشاوره‌های تغذیه و سلامت روان، مشاوره سلامت اجتماعی پیرامون دخانیات و الکل در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید
بهره‌برداری از ۳۸۰ میلیارد ریال پروژه‌‌ بهداشت و درمان در استان بوشهر
[1]

 

وی تصریح کرد: خدمات بهداشتی درمانی لازم جهت ساکنین روستاهای دورافتاده با اعزام تیم‌های سلامت شهرستان و یا کلینیک سیار دندانپزشکی به آن روستا به‌صورت رایگان به آنان ارائه می‌شود که این خدمات جمعیت عشایری شهرستان را نیز پوشش می‌دهد.