- پایگاه خبری حقایق نگار - https://haghayeghnegar.ir -

افتتاح و کلنگ زنی بیش از ۳۸ میلیارد ریال پروژه عمرانی حوزه سلامت دشتی در هفته دولت

دکتر بحرانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: پروژه های عمرانی حوزه سلامت شهرستان دشتی به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد ریال در هفته دولت افتتاح یا کلنگ زنی می گردد.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار خورموج نیوز از افتتاح و کلنگ زنی پروژه های عمرانی حوزه سلامت در شهرستان دشتی به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد ریال طی هفته دولت خبر داد و بیان داشت: در هفته دولت تعداد ۶ خانه بهداشت  به متراژ هر خانه ۸۵ متر مربع، در روستاهای وراوی، بحیری، تلخو، بابمنیر، زیارت و کردوان سفلی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید. همچنین هفتمین خانه بهداشت نیز در روستای باغان بعد از هفته دولت به بهره برداری می رسد.

 

دکتر اصغر بحرانی همچنین از آغاز عملیات اجرایی پانسیون ۶ واحدی بیمارستان معین نفت زینبیه (س) شهر خورموج به متراژ ۶۷۴ متر مربع و اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: افتتاح و تجهیز خانه های بهداشت این ۶ روستا با اختصاص مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار و همچنین عملیات اجرایی احداث اورژانس ۱۱۵ جاده ای کاکی با اختصاص مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار و پایگاه سلامت شهری لقمان حکیم واقع در خیابان طالقانی شهر خورموج نیز با اعتباری بالغ بر ۶۶۰ میلیون تومان آغاز می گردد. اعتبار این پروژه ها از محل اعتبارات استانی و ملی جذب شده است.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از برگزاری مراسم تجلیل از پزشکان شهرستان و گرامیداشت روز پزشک در چهارمین روز از هفته دولت با حضور مسئولین شهرستان خبر داد و عنوان داشت: در هفته دولت همچنین شاهد برپایی ایستگاه های سلامت تن سنجی در جایگاه های نماز جمعه شهرستان دشتی، ویزیت رایگان (دارو و ویزیت) مناطق دورافتاده و نیز ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی توسط کلینیک سیار به مناطق روستایی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید
کشف و توقیف ۲۷ بشکه رب گوجه فاسد در شهر خورموج
[1]

 

لازم به ذکر است، پایگاه شهید الیاس احمدی خیابان طالقانی به دلیل تشابه اسمی با مرکز خدمات جامع سلامت شهید الیاس احمدی و پیشگیری از بروز مشکل برای مراجعه کنندگان به لقمان حکیم، و پایگاه سلامت شهری مسکن مهر نیز به پایگاه سلامت شهری امید تغییر نام یافته است.