- پایگاه خبری حقایق نگار - https://haghayeghnegar.ir -

۳۰ درصد از مردم استان کارت ملی هوشمند ندارند

مدیرکل ثبت‌احوال استان بوشهر گفت: هنوز ۳۰ درصد از مردم استان کارت ملی هوشمند دریافت نکرده‌اند.

 

به گزارش خورموج نیوز؛ کیامرث صالحی نیا افزود: فرصت ثبت‌نام برای دریافت کارت ملی هوشمند تا پایان امسال است.

 

وی ادامه داد: در استان بوشهر 858 هزارو 85 نفر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی هستند که بیش از 69 درصد از آنان کارت هوشمند دارند.

 

مدیرکل ثبت‌احوال استان بوشهر بیان کرد: تا پایان پارسال، 537 هزار و 652 نفر کارت هوشمند ملی گرفتند و در سه ماه نخست امسال هم 54 هزار و 521 کارت هوشمند صادر و به متقاضیان تحویل شد.

 

صالحی نیا با اشاره به اینکه از آغاز سال آینده کارت‌های ملی فعلی باطل می‌شود، گفت: خدمات الکترونیکی که اکنون ارائه می‌شود و خدماتی که قرار است در آینده ارائه شود، نیازمند کارت ملی هوشمند است.

 

به گفته وی، 21 دفتر پیشخوان دولت، 10 دفتر پست و 7 ایستگاه سیار صدور کارت ملی هوشمند، آماده ارائه خدمات به متقاضیان هستند و بهتر است کسانی که کارت ملی قدیمی دارند تعویض کارت را به تعویق نیندازند تا در آینده با صف‌های طولانی روبه‌رو نشوند.