احمد شیخیانی در حاشیه آغاز عملیات اجرایی خیابان شهید مهران قائدی شهر خورموج اظهار داشت: عملیات اجرایی این خیابان به طول 350 متر، عرض سوارهرو 12 مترمربع و مساحت 103 هزار و 642 مترمربع با اعتبار سه میلیارد و 400 میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی و ارزشافزوده امروز آغاز شده است.
وی اضافه کرد: اجرای عملیات خیابان شهرک بسیجیان به طول 215 متر و عرض سوارهرو 12 متر، به مساحت 18 هزار مترمربع و با اعتبار پنج میلیارد ریال و 531 میلیون ریال در دستور کار است که عملیات اجرایی این پروژه نیز امروز آغاز میشود.
شهردار خورموج تصریح کرد: سومین عملیات اجرایی که پروژه ساماندهی دره ذاکری لنگک بود که طول این پروژه 520 متر کانال سنگ و سیمان و اعتبار آن 10 هزار و 651 میلیون ریال از محل اعتبارات تملک داراییهای استانی تأمینشده است.
شیخیانی یادآور شد: کلنگ احداث پارک محلهای شهید طلائیان خورموج به مساحت 3500 مترمربع و بااعتبار 4 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک داراییهای استانی به زمین زده شد