- پایگاه خبری حقایق نگار - https://haghayeghnegar.ir -

امام جمعه دیّر: اینجا آزمایشگاه فرماندار صفر کیلومتر نیست

به گزارش خورموج نیوز [1]؛ حجت‌الاسلام سید علی حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر دیر اظهار داشت: وجود دشمن یک واقعیت است و باید شیوه‌های مختلف دسیسه‌های آنان را بشناسیم.

وی افزود: جنگ نرم بسیار خطرناک‌تر از جنگ نظامی است زیرا دشمن با تغییر باورها و عقاید جامعه بویژه نسل جوان به اهداف خود می رسد و دیگر نیازی به جنگ سخت ندارد.

امام جمعه دیر خاطرنشان کرد: حجاب نه تنها محدودیت نیست بلکه یک مصونیت برای بانوان ما است اما این روزها با تبلیغات دشمن متأسفانه برخی از بانوان ما تحت تأثیر تبلیغات بیگانگان قرار گرفته و ارزش‌ها کمرنگ شده است.

وی با گرامیداشت یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عنوان کرد: این شخصیت قبل و بعد از انقلاب خدمات زیادی برای نظام و مردم داشته است و باید مواظب بود عده ای در شهرستان به بهانه بزرگداشت ایشان فتنه‌گری نکنند.

حسینی با تقدیر از حضور حماسی مردم در خاموش کردن فتنه سلطنت‌طلبان و آشوب‌گری منافقین تصریح کرد: مردم نظام و انقلابی که خود برای پیروزی و تدام آن خون دادند را دوست دارند.

وی ادامه داد: دشمنان با سوء استفاده از اعتراضات بحق مردم آشوبگری کردند اما مردم با جدا کردن صف خود از اغتشاشگران و حضور در راهپیمایی میثاق با ولایت توطئه آنها را خنثی کردند.

خطیب جمعه دیر گفت: مسئولان باید به مشکلات مردم رسیدگی و بیشتر با مردم ارتباط برقرار کنند و ملت نیز از راه های قانونی اعتراضات خود را دنبال کنند.

حسینی با اشاره به زمزمه هایی مبنی بر تغییر فرماندار دیر تأکید کرد: ما در عزل و نصب مسئول دخالتی نمی‌کنیم اما این به معنای بی تفاوتی نیست.

بیشتر بخوانید
زلزله امروز در دیر و کنگان خسارتی نداشته است
[2]

وی یادآور شد: شهرستان دیر آزمایشگاه نیست که افراد صفر کیلومتر که سابقه فرماندار بودن ندارند را به اینجا منتقل کنند.

امام جمعه دیر گفت: قطعا مردم دیر نیز با حضور افراد بی تجربه در منصب فرمانداری دیر مخالف هستند.