کد خبر:2532
پ
بهادری
مدیر جهاد کشاورزی دشتی؛

۲۰۶ هزار تن محصول گوجه فرنگی از مزارع دشتی برداشت می شود

مدیر جهاد کشاورزی دشتی: پیش بینی می شود امسال برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان دشتی به ۲۰۶ هزار تن برسد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتی: پیش بینی می شود امسال برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان دشتی به ۲۰۶ هزار تن برسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار خورموج نیوز گفت: پیش بینی می شود برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان دشتی با توجه به سطح زیر کشت امسال که ۴ هزار و ۵۸۰ هکتار است با میانگین تولید ۴۵ تن در هر هکتار، در مجموع ۲۰۶ هزار تن برداشت این محصول را داشته باشیم.

شیرعلی بهادری ضمن اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون خسارت چندانی نداشته ایم اظهار داشت: اولین برداشت محصول گوجه فرنگی دشتی، در سیزدهم آذرماه با برداشت از سطح یکصد و ۵۰ هکتار، و تولید هفتصد و ۵۰ تن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سؤال که چه اقداماتی برای صادرات محصول گوجه فرنگی دشتی صورت گرفته است، عنوان کرد: این مهم بر عهده مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی می باشد که پیگیر هستند زمینه صادرات برای کشورهای عراق، قطر، روسیه و افغانستان فراهم شود.

وی همچنین افزود: اقدامات صورت گرفته برای توازن قیمت این محصول را می توان رعایت الگوی کشت، کاهش سطح زیر کشت که از ۵ هزار و ۸۰۰ هکتار سال قبل به ۴ هزار و ۵۸۰ هکتار در سال جاری کاهش داشته ایم، و استفاده از بذرهای میان رس و دیررس در تاریخ های مختلف کشت برشمرد.

http://www.khormouj-news.ir/wp-content/uploads/2017/12/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87.jpg

وی میزان تولید محصول گوجه فرنگی دشتی در فضای گلخانه ای را حدود یک هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار تن عنوان کرد و بیان داشت: ۷۰ الی ۸۰ درصد سطوح زیر کشت گلخانه های دشتی، به طور مستمر تولید نشا انواع محصولات کشاورزی برای استان بوشهر و سایر استان های کشور می باشد.

بیشتر بخوانید
پیش بینی برداشت ۲۲ هزار تن گندم در دشتی

بهادری ملاک های انتخاب کشاورز نمونه را پیشرو و فعال بودن، تنوع تولید محصول، دارا بودن محصول مناسب از نظر کیفیت و کمیت، ارتباط مستمر با مجموعه جهاد کشاورزی، داشتن مدیریت خوب مزرعه، افزایش تولید در واحد سطح، تولید محصول سالم و ارگانیک و استفاده حداقلی از سموم و کودهای شیمیایی برشمرد.

وی در رابطه با اقدامات انجام شده برای رونق و توسعه بخش کشاورزی شهرستان دشتی، ابراز داشت: اقداماتی نظیر حفظ منابع آب وخاک، توسعه گیاهان گلخانه ای، استفاده از آب لب شور رودخانه مند برای پرورش میگوی متراکم، پیگیری ایجاد شهرک گلخانه ای در دشت پلنگ، احداث استخر ذخیره آب برای ذخیره سازی آب های چشمه ها و قنات های شهرستان برای توسعه باغ های لیموترش در مناطق مستعد شهرستان را می توان برشمرد.

بهادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر محصول برداشتی کشاورزان دشتی، در بازارهای داخلی کشور با قیمت یک هزار و ۳۰۰ تا یک هزار و ۸۰۰ تومان، بستگی به کیفیت این محصول به فروش می رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی در پایان از پیگیری های دلسوزانه شهریاری خبرداد و گفت: یک گروه تولیدی از صاحبان کارخانه های رب در تهران با هدایت و پیگیری های دفتر نماینده محترم مردم دشتی و تنگستان برای خرید محصول کشاورزان دشتی طی این هفته وارد شهرستان دشتی خواهند شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید