کد خبر:2754
پ
شاهنامه خوانی
در دیار فرهنگ و ادب؛

کارگاه شاهنامه خوانی خورموج سه ساله شد

جشن سه سالگی کارگاه شاهنامه خوانی توسط انجمن ادبی فایز دشتی در فرهنگسرای شهید شهریاری شهر خورموج برگزار شد.

جشن سه سالگی کارگاه شاهنامه خوانی توسط انجمن ادبی فایز دشتی در فرهنگسرای شهید شهریاری شهر خورموج برگزار شد.

به گزارش خورموج نیوز؛ سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتی در حاشیه برگزاری این جشن گفت: شاهنامه در ادبیات ما مثل دماوند در میان کوه‌های ایران است٬ قله‌ای که ریشه در خاک دارد و سر به آسمان می‌ساید.

حمید زارعی افزود: دماوند هم غرورآفرین و زیباست و هم بزرگی و عظمتش ما را مرعوب کرده و در نتیجه دماوند را می‌ستاییم٬ ولی بسیاری از ما خیال صعود به آن را نداریم.

http://www.khormouj-news.ir/wp-content/uploads/2018/01/%D8%B4%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

وی با بیان اینکه شاهنامه هم برایمان وضعیتی مشابه آن را دارد اظهار داشت: شاهنامه از یک سو شناسنامه ملی٬ راوی ریشه‌ها و اسطوره‌های ما و مایه مباهات فرهنگ ایرانی در ادبیات جهان است٬ اما از سوی دیگر بعید است آن را بخوانیم.

زارعی در بیان اینکه چرا شاهنامه را می‌خوانیم عنوان داشت: به این دلیل که به آن نیاز داریم و برایمان مفید است، به کارمان می‌آید و با خواندنش حالمان بهتر می‌شود.

وی اضافه کرد: شاهنامه با ترسیم نبرد خیر و شر خواننده را به حمایت از خیر و مبارزه با شرّ دعوت کرده و پیام‌آور خردگرایی و خرد‌ دوستی است.

زارعی تصریح کرد: خواندن شاهنامه کمک می‌کند، قدمی برای بهبود گفتار و نوشتارمان برداریم. اگر به ابیات شاهنامه دقت کنید به نثر نزدیک است٬ البته درست‌ تر آن است که بگوییم نثر پاکیزه امروز، همخوان با شاهنامه است.

گفتنی است در پایان این مراسم از شاهنامه شناس خورموجی استاد مسعود بهرامی٬ که از سه سال پیش تاکنون این کارگاه با تدریس وی در حال برگزاری می باشد٬ توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتی تقدیر به عمل آمده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید