درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر: پنج تبعه افغانستانی که روز گذشته در رودخانه مند شهرستان دشتی غرق شده بودند پیدا و تحویل مراجع قضایی گردید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از کشف اجساد اتباع افغانستانی در رودخانه مند خبر داد و گفت: عصر دیروز، جمعه، پنج نفر از تبعه افغانستان در روستای مسیله واقع در ۵ کیلومتری غرب شهر کاکی شهرستان خورموج در حین شنا غرق شدند.
حسین درویشی افزود: دیروز تلاش برای یافتن اجساد با توجه به تاریكي شب بینتیجه ماند که تیم غواصان جمعیت هلال احمر در ساعات بامداد امروز شنبه، مجددا به محل حادثه اعزام گردید.
وی با بیان اینکه عملیات غواصی در ساعت اولیه صبح امروز آغاز گردید که در اولین دقایق جستجو، جسد نخستین غریق پیدا و به بالا منتقل شد، تصریح کرد: با توجه به احتمالات و اینکه غریق ها در یک محل دچار حادثه شده بودند، عملیات توسط غواصان این جمعیت طی دقایق مختلف و در حوالی جسد نخست، دیگر غرق شدگان نیز پیدا شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با بیان اینکه اجساد کشف شده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل گردید، تاکید کرد: مردم باید با آگاهی از اصول ایمنی، در مکان های مشخص شده اقدام به انجام شنا کرده و امیدواریم دیگر شاهد این گونه حوادث تلخ نباشیم.