کد خبر:1464
پ
1789930
مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر خبر داد؛

افتتاح پارک موزه محمدخان، منطقه گردشگری منقل و یادمان مفاخر دشتی در دهه فجر امسال

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: در صورت تخصیص اعتبار، پارک موزه محمدخان، منطقه گردشگری منقل و یادمان مفاخر شهرستان دشتی در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند. به گزارش خورموج نیوز به نقل از فارس، ناصر امیرزاده در نشست با سمن‌های شهرستان دشتی اظهار داشت: سمن‌ها مستقل از دولت فعالیت […]

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: در صورت تخصیص اعتبار، پارک موزه محمدخان، منطقه گردشگری منقل و یادمان مفاخر شهرستان دشتی در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خورموج نیوز به نقل از فارس، ناصر امیرزاده در نشست با سمن‌های شهرستان دشتی اظهار داشت: سمن‌ها مستقل از دولت فعالیت کرده و می‌توانند از آسیب‌ها جلوگیری کنند.

وی افزود: سمن‌ها سرمایه اجتماعی و پشتوانه دستگاه‌های اجرایی هستند و آثار چند صدساله تاریخی که هم‌اکنون وجود دارد توسط سمن‌ها حفظ‌شده زیرا دولت توان زیادی ندارد که به‌تنهایی بتوان از این آثار حفاظت و مراقبت کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر تصریح کرد: در سال جاری تلاش‌هایی خوبی در زمینهٔ تأمین اعتبارات صورت گرفت و اعتبارات خوبی در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و هم در حوزه صنایع‌دستی به شهرستان‌ها در نظر گرفته‌شده است.

امیرزاده با بیان این‌که کردوان قطب عبابافی کشور است، گفت: جهت تجهیز کارگاه عبابافی در کردوان اعتبارات خوبی در نظر گرفته‌ شده است که در کنار آن نیز جاذبه‌های گردشگری دایر خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر تأکید کرد: در صورت تخصیص اعتبار، پارک موزه محمدخان دشتی، منطقه گردشگری منقل که مراحل پایانی را طی می‌کند و یادمان مفاخر شهرستان دشتی روستای میانخره در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با اشاره به این‌که تاکنون دو مجوز بومگردی در شهرستان دشتی صادر شده، افزود: طرح مطالعه خانه موزه روستایی در روستای فقیه‌حسنان شهرستان دشتی به‌ منظور توسعه روستایی در حال انجام است.

عمارت شیرینه دشتی مظلوم واقع‌شده، وضعیت خوبی ندارد

امیرزاده با بیان این که شهرستان دشتی دارای آثار تاریخی و طبیعی زیادی است، یادآور شد: عمارت شیرینه شهرستان دشتی مظلوم واقع‌شده، وضعیت خوبی ندارد و نیاز به مرمت و بازسازی است و باید از اعتبارات ملی در این زمینه استفاده کرد تا از این وضعیت خارج شود.

بیشتر بخوانید
وقتی سند هویت ما مخروبه می شود/ روزگار شیرینه و نیایشگاه مند خوش نیست

وی با اعلام این که در زمینهٔ گویش محلی و مردم‌شناسی شهرستان دشتی کار عظیمی صورت گرفته است، گفت: شهرستان دشتی بعد از بوشهر و دشتستان بیشترین آثار ثبت‌شده ملی را دارد که در برنامه پنج‌ساله افق 1400 دو پایگاه میراث فرهنگی برای شهرستان دشتی و جزیره خارگ در نظر گرفته‌ایم.

وی از افزایش 150 درصدی اعتبارات میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر در سال جاری خبر داد و افزود: افزایش اعتبارات جهت حفاظت میراث فرهنگی از مطالبات مردم شهرستان‌های استان بوشهراست.

گردشگری عشایری در شهرستان دشتی دایر می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: رویکرد دولت و سازمان میراث فرهنگی به سمت گردشگری است که در سال جاری به همت فرماندار شهرستان دشتی از محل اعتبارات استانی مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان به شهرستان دشتی تأمین اعتبار شده و در تلاش هستیم تا اعتبارات ملی نیز جذب کنیم.

وی افزود: گردشگری عشایری در شهرستان دشتی دایر می‌شود و متقاضیان می‌توانند جهت مجوز به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مراجعه کنند.

امیرزاده بیان کرد: اعتبارات دولت محدود است و با یک میلیارد و 700 میلیون تومان فقط می‌شود به یک اثر تاریخی در شهرستان دشتی توجه کرد و در بخش گردشگری سمن‌ها و بخش خصوصی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

وی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در شهرستان دشتی خبر داد و اضافه کرد: متأسفانه حفاری‌های غیرمجاز در سطح استان بوشهر در حال انجام است و با دستگاه‌های امنیتی، فرمانداران و بخشداران هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا از حفاری‌های غیرمجاز در استان بوشهر جلوگیری کنیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید