کد خبر:4110
پ
پارسایی فر
رئیس حوزه هنری استان بوشهر مطرح کرد؛

اشعار محلی استان پشتوانه اصلی هنر و ادبیات استان است/ حوزه هنری استان از جمع آوری و چاپ آثار حمایت می کند

پارسایی فر، رئیس حوزه هنری استان بوشهر: دیار دشتی، سرزمین فرهنگ، ادب و هنر است. اشعار محلی استان بوشهر پشتوانه اصلی برای هنر و ادبیات استان در جهت معرفی فولکلور و فرهنگ استان به عنوان یک فرهنگ یگانه و ممتاز در کشور می باشد.

پارسایی فر، رئیس حوزه هنری استان بوشهر: دیار دشتی، سرزمین فرهنگ، ادب و هنر است. اشعار محلی استان بوشهر پشتوانه اصلی برای هنر و ادبیات استان در جهت معرفی فولکلور و فرهنگ استان به عنوان یک فرهنگ یگانه و ممتاز در کشور می باشد.

رئیس حوزه هنری استان بوشهر در آیین رونمایی از مجموعه اشعار حاج علی مرادی و شب شعر محلی که به مناسبت برگزاری هفته هنر انقلاب در شهرستان دشتی برگزار گردید، اظهار داشت: دیار دشتی، سرزمین فرهنگ، ادب و هنر است. اشعار محلی استان بوشهر پشتوانه اصلی برای هنر و ادبیات استان در جهت معرفی فولکلور و فرهنگ استان به عنوان یک فرهنگ یگانه و ممتاز در کشور می باشد.

پارسایی فر به پیوند و ارتباط شب شعر محلی و هفته هنر انقلاب اشاره، و اضافه کرد: هنر انقلاب اسلامی هنر امیدواری و ترقی است. هنری است که به مفاهیم مردمی می پردازد. بی شک انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بوده و اتفاقی که به یمن و برکت انقلاب اسلامی رخ داده و ما شاهد رویدادهای فرهنگی در قالب مردم هستیم.

وی خاطرنشان کرد:هنر انقلاب اسلامی، هنر مردمی است. همان گونه که شعر محلی نیز مردمی بوده و به عنوان یک گنجینه قومی و محلی دست به دست در میان مردم در شهرستان‌های بوشهر، گناوه، دشتی و دشتستان و سایر نقاط می چرخد و مورد توجه قرار می گیرد.

وی با اشاره به رونمایی کتاب «مراد دل»، مجموعه اشعار زنده یاد حاج علی مرادی بیان داشت: اشعار مرحوم حاج علی مرادی در قلب مردم استان بوشهر جا دارد. مردم استان بوشهر در لحظات و شرایط روحی و اخلاقی خویش آن را زمزمه می کنند، زیرا که دوستش داشته و این آرزویی بزرگ برای یک هنرمند است که اثرش مردمی شود.

بیشتر بخوانید
استاندار: تعریض محور خورموج-لاور دشتی تکمیل می‎شود

پارسایی فر افزود: بی شک شعرای ما که واژگان را در قالب شعر عرضه می کنند، زبان گویای این دیار هستند. کلام محلی و گویش محلی زبان پاک مردم است.

رئیس حوزه هنری استان بوشهر در پایان به آمادگی کامل حوزه هنری استان در زمینه جمع آوری و چاپ آثار اشاره نمود.

در ادامه دکتر عبدالرسول خیراندیش و دکتر هیبت الله مالکی به ایراد سخن پیرامون شخصیت ادبی مرادی پرداختند و سیده نگار بهرسی به برخوانی شعر فرزدق مرادی پرداخت و از غلامرضا قربانی مقدم و سید غلامحسین بهرسی گردآورندگان کتاب، غلامرضا عوض نژاد ویراستار، سمیه غریبی طراح جلد و سیدمحمدجواد رکنی حروف چین کتاب تجلیل شد.

در پایان نیز فرج کمالی، محمدغلامی، سیداسماعیل بهزادی، مجید عابدی و مهدی شیخیانی به قرائت تازه ترین اشعار خود پرداختند.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید