رشیدی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان دشتی: ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شهرستان دشتی عملیات جانمایی آن انجام شده اما برای تکمیل عملیات اجرایی احداث آن نیازمند تامین اعتبار می باشد. تاکنون عرضه کیسه های نایلونی از ۹۵ درصد نانوایی های سطح شهرستان دشتی جمع آوری شده است. با مشارکت مردم تعداد ۵۵ متخلف در حوزه محیط زیست در دشتی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی گردید.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان دشتی در نشست با جمعی از خبرنگاران این شهرستان که به مناسبت هفته زمین پاک برگزار شد، با بیان اینکه ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شهرستان دشتی عملیات جانمایی آن انجام شده اما برای تکمیل عملیات اجرایی احداث آن نیازمند تامین اعتبار می باشد، اظهار داشت: ساخت این ایستگاه به هفت میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تاکنون فقط ۹۰۰ میلیون ریال تخصیص یافته است.
مصطفی رشیدی در اشاره به مساله گرد و غبار در شهرستان دشتی بیان داشت: برای کاهش این پدیده باید در کانون ایجاد گرد و غبار درختکاری شود که امسال با مشارکت مردم طرح «تولد هر نوزاد، کاشت یک نهال» در دشتی اجرایی گردید.
وی مهم ترین برنامه اداره محیط زیست دشتی طی سال جاری را اجرای شعار «هفته زمین پاک» و حذف آلودگی و کاهش استفاده از پلاستیک در محیط زیست عنوان، و اضافه کرد: در اولین اقدام جمع آوری کیسه های نایلونی از نانوایی های سطح شهرستان اجرا شد که تاکنون عرضه کیسه های نایلونی تقریبا از ۹۵ درصد نانوایی های شهرستان دشتی جمع آوری شده و موفقیت بسیار خوبی است که امیدواریم این مهم به صد درصد برسد.
رشیدی همچنین در اشاره به پسماندهای روستایی سطح شهرستان دشتی تصریح نمود: طرح مطالعاتی پسماند در سطح شهرستان انجام شده و باید تا زمان اجرای آن زباله های هرچند روستا به صورت متمرکز توسط دهیاران در یک مکان امحا شود تا محیط زیست بیش از این آلوده نگردد.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان دشتی در ادامه در تشریح عملکرد این اداره بیان داشت: طی سال گذشته یکصد و ۹ قطعه انواع پرندگان تحت حمایت و حفاظت این اداره، توسط محیط بانان شهرستان دشتی در طبیعت رها گردید.
وی با بیان اینکه حفظ و احیای محیط زیست بدون مشارکت مردم و تشکل های غیردولتی امکان پذیر نیست، خاطرنشان کرد: در سال گذشته با مشارکت بسیارخوب مردم شهرستان و تشکل های مردم نهاد تعداد ۵۵ متخلف در حوزه محیط زیست در سطح شهرستان دشتی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان دشتی همچنین از کشف و ضبط تعداد ۱۲ قبضه سلاح غیرمجاز از شکارچیان طی این مدت خبر داد و در تصریح مشکل تامین اعتبار این اداره گفت: از مجموع دو میلیارد و ۵۰ میلیون ریال اعتباری که سال گذشته به این اداره تعلق گرفته٬ فقط پانصد و ۵۰ میلیون آن تخصیص یافته است.