کد خبر:8373
پ
۱۹۰۹۲۳۶۹_xl
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی خبر داد؛ 

برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن میگو در سایت پرورش میگوی مند دشتی

ایزدی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی: با برداشت بیش از دو هزار تن میگو از بالغ بر ۵۷۰ استخر پرورش میگو در سایت پرورش میگوی مند دشتی، برداشت میگو در این سایت پایان یافت.

ایزدی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی: با برداشت بیش از دو هزار تن میگو از بالغ بر ۵۷۰ استخر پرورش میگو در سایت پرورش میگوی مند دشتی، برداشت میگو در این سایت پایان یافت.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار خورموج نیوز،
در شهرستان دشتی،  از پایان برداشت میگو در سایت مند شهرستان دشتی خبر داد و بیان داشت: بیش از ۵۷۰ استخر پرورش در سایت پرورش میگو مند شهرستان دشتی وجود دارد که از آن ها بیش از دو هزار تن میگو با موفقیت برداشت گردید.
احمد ایزدی با اشاره به اینکه این میزان برداشت میگو تحت نظارت دامپزشکی و طی بیش از ۷۳۰  فقره گواهی بهداشتی _ قرنطینه ای از  مزارع پرورش به مقصد حمل شده، افزود: امسال برای سومین سال متوالی طرح کدینگ و ردیابی میگو در مزارع پرورش استان بوشهر انجام می شود که در این طرح برای هر محموله گواهی حمل بهداشتی توسط دامپزشک مسئول بهداشتی سایت صادر و پس از بازدید در مقصد تخلیه می‌شود.
ایزدی با بیان اینکه در سال جاری ۴۲ مزرعه در سایت پرورش میگوی مند دشتی اقدام به لارو ریزی تحت نظارت شبکه دامپزشکی این شهرستان در بیش از ۵۷۰ استخر کرده‌اند، اظهار داشت: اولین لارو ریزی اواخر اردیبهشت بوده که در مجموع بیش از یکصد و ۶۰ میلیون قطعه لارو ریزی در سایت انجام شده و امسال در سایت مند شاهد یکی از طولانی ترین فصل های پرورش میگو بوده ایم.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی عنوان نمود: امسال نیز محصول نهایی حاصل تلاش های پرسنل دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی است که از ابتدای فصل تولید لارو و همزمان با فعالیت مولدسازی در مراکز تکثیر،  نظارت های بهداشتی، پایش و نمونه برداری و آزمایش ها و تست های PCR بر روی نمونه صورت پذیرفته و خوراک مصرفی نیز مورد آزمایش قرار می گیرد تا در نتیجه لارو میگویی با کیفیت و با حداکثر اطمینان از لحاظ سلامت با گواهی حمل قرنطینه ای بهداشتی به مزارع پروش ارسال گردد.
وی در تشریح چگونگی ادامه روند تولید میگوی پرورشی اضافه کرد: بعد از  مراکز تکثیر بر روند کاری مزارع پرورش میگو و آماده سازی مزارع با همکاری کارشناسان شیلات و مسئول بهداشتی نظارت انجام می‌شود و صدور مجوزهای لارو ریزی صورت گرفته و در نهایت میگوهای تولیدی در صورت تایید مسئول بهداشتی با صدور گواهی حمل قرنطینه ای بهداشتی به مراکز بسته بندی و فراوری میگو و یا سایر مقصد ها ارسال می‌ گردد.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی در پایان از همکاری مسئول بهداشتی سایت، شیلات، اتحادیه پرورش دهندگان میگوی مند دشتی، کارشناسان شبکه دامپزشکی دشتی و پرورش دهندگان قدردانی نموده و افزود: با انجام بازدیدهای مکرر و موثر توسط بخش خصوصی و دولتی، آموزش و اعلام نواقص به پرورش دهندگان و اتحادیه پرورش دهندگان میگوی مند دشتی و به واسطه همکاری اتحادیه و پرورش دهندگان و همچنین تلاش های مسئول محترم بهداشتی سایت، مورد مثبتی از درگیری بیماری های هشداردهنده مشاهده و ثبت نشده است.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید