نادری، فرماندار شهرستان دشتی: امروزه بهداشت خاص یک روستا٬ شهر٬ استان و یا یک کشور نیست، شعار بهداشت یک شعار جهانی است. مهم ترین موضوع در حوزه سلامت توجه به بحث آموزش است که باید از فضای مجازی به عنوان یک فرصت استفاده کرد. طرح عدم استفاده از کیسه های نایلونی باید در همه نانوایی های شهرستان اجرایی شده و سپس در میان صنوف دیگر نیز اشاعه یابد.
فرماندار شهرستان دشتی در حاشیه برگزاری نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی، پس از بازدید از بخش های مختلف ساختمان شبکه بهداشت ارزیابی خود را از این مرکز بسیار خوب عنوان، و اظهار داشت: بهداشت به معنای واقعی کلمه در تمام واحدهای این شبکه مشاهده می شود که از مدیریت بسیار خوب دکتر بحرانی و همکاران ارزشمند ایشان تشکر می شود.
عبدالله نادری با اشاره به اینکه امروزه بهداشت خاص یک روستا، شهر، استان و کشور نیست و شعار بهداشت یک شعار جهانی است، افزود: اگر مشکلی از نظر بهداشتی در نقطه ای از عالم اتفاق بیافتد همه مردم دنیا احساس مسئولیت کرده و همه سازمان های بهداشتی کشورها باید دست به دست هم دهند که با معضل بهداشتی پیش آمده مقابله نموده و به دیگر کشورها سرایت نکند. بهداشت مرز نمی شناسد و یک مساله جهانی و فراگیر است.
وی با بیان اینکه شهرستان دشتی در بحث افسردگی شاخص خیلی مناسبی ندارد و باید اجرای طرح نشاط اجتماعی را گسترش دهیم، بیان داشت: از شهرداران محترم که در ایام عید نوروز برنامه های خوبی را در ایجاد روحیه نشاط و شادابی برگزار کردند٬ تشکر می کنم. همه دستگاه ها باید در زمینه بهداشت جسمی و بهداشت روانی کمک کنند.
نادری مهم ترین موضوع در حوزه سلامت را بحث آموزش عنوان، و خاطرنشان کرد: در حال حاضر روش های آموزش تغییر یافته و علاوه بر روش های سابق که از طریق خانه های بهداشت با مردم در ارتباط بودند، امروزه برای انجام آموزش های عمومی باید از فضای مجازی به عنوان یک فرصت استفاده نمود. اگر اهداف در چارچوب پیام بهداشتی در فضای مجازی برای جامعه هدف منعکس گردد به فرهنگ عمومی تبدیل٬ و به آن توجه می شود.
وی یکی از مصوبات نشست شورای سلامت را استفاده از فضای مجازی برای فرهنگ سازی در زمینه عدم استفاده از کیسه های نایلونی و تبلیغ برای جایگزنی آن اعلام، و اضافه کرد : باید تا پایان سال جاری٬ هر هفته مسائل مربوط به اثرات مخرب کیسه های نایلونی بر سلامت افراد و محیط مطرح شود. همچنین سبدهای دست بافت که جزو صنایع دستی شهرستان می باشد در قالب نمایشگاه در مدارس٬ معابر و دیگر اماکن در معرض دید عموم قرار داده شود.
فرماندار شهرستان دشتی با بیان اینکه در بحث عدم استفاده از کیسه های نایلونی صنف نیز همکاری می کند، افزود: طرح عدم استفاده از کیسه های نایلونی باید در همه نانوایی های سطح شهرستان دشتی اجرایی شده و سپس در سایر صنوف نیز اشاعه یابد. ادارات، باید در اجرای این طرح از خودشان شروع کرده و رواج دهند. همچنین به عنوان یکی دیگر از مصوبات نشست شبکه بهداشت شهرستان پیام مناسبی را در همین رابطه به طوری که ساده و قابل فهم باشد، روبروی نانوایی ها برای مشاهده عموم نصب نماید.
وی با تاکید بر اینکه باید دکه های سطح شهرستان دشتی بر اساس اصول بهداشتی و زیباسازی فضای شهر و شهرستان ساماندهی شده و جایی باشند که مشکلی برای سایر صنوف ایجاد نگردد، تصریح نمود: دکه ها باید شکیل باشد که به زیبایی چهره شهر بیفزاید. دکه های توزیع مواد غذایی حتما باید کارت سلامت و جواز کسب داشته باشند که تاکنون در دشتی از تعداد ۸۸ دکه، ۳۹ مورد آن جواز کسب دریافت نموده اند.
نادری خطاب به شهرداران دشتی بیان نمود: شهرداران هر چهار شهر با صنف و مراکز بهداشت همکاری نمایند که دکه ها در راستای بازسازی فضای شهرستان ساماندهی شوند. همچنین مجوز جدیدی مگر در جاهایی که نیاز ضروری است برای احداث دکه صادر نگردد. ما به عنوان شورای سلامت در زمینه بهداشت مسئولیت داریم و باید پاسخگوی مردم باشیم. آب های راکد سطح شهرها باید کنترل شده و از بروز بیماری ها و شیوع بیماری هایی نظیر مالاریا جلوگیری گردد.
فرماندار شهرستان دشتی با بیان اینکه طرح تحول سلامت بار مالی بسیار زیادی را از روی دوش مردم برداشته، افزود: در برنامه سال جاری دولت روی مباحث آب، برق و بهداشت به عنوان اولویت های تعیین شده تاکید شده است. در حوزه زیرساخت ها اقدامات خوبی در شهرستان صورت گرفته نظیر بیمارستان و کلینیکی که احداث شده و خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت دشتی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری تجهیز می باشند.