نادری، فرماندار شهرستان دشتی: مسئولین از طریق رسانه ها در فضای مجازی مردم را جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی تشویق و راهنمایی کنند. با توجه به اینکه دشتی ۱۵ درصد بیکاری دارد، هیچ مسئولی نباید شب راحت بخوابد، در غیر اینصورت به هیچ وجه برای من قابل پذیرش نیست.
به گزارش خبرنگار خورموج نیوز؛ فرماندار شهرستان دشتی در حاشیه برگزاری نشست اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و استاندار بوشهر تاکید زیادی بر ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری دارند که حتما برای ایجاد رونق باید سرمایه گذاری کنیم، اظهار داشت: در حال حاضر دولت فرصت بسیار خوبی را برای فعال شدن بخش خصوصی فراهم نموده و باید به خوبی از آن استفاده شود، بویژه مسئولین وظیفه دارند که مردم و کارآفرینان را آشنا نمایند.
عبدالله نادری با تاکید بر اینکه مسئولین از طریق رسانه ها در فضای مجازی مردم را جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی تشویق و درست راهنمایی کنند، افزود: با توجه به اینکه شهرستان دشتی ۱۵ درصد بیکاری داشته و از لحاظ میزان بیکاری رتبه دوم استان را دارد، هیچ مسئولی نباید شب راحت بخوابد تا زمانی که بتواند از ظرفیت ایجاد شده استفاده نماید، در غیر اینصورت به هیچ وجه برای من قابل پذیرش نیست. شاید برای مردم درست اطلاع رسانی و تبیین نکردیم، باید درست اطلاع رسانی نماییم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اعتبارات اشتغال فراگیر و روستایی و عشایری ابلاغ شده و در مناطق مرزی نظیر بخش کاکی تسهیلات با ۴ درصد سود و سایر مناطق نیز ۶ درصد می باشد که ظرفیت بسیار خوبی ایجاد شده و ما وظیفه داریم درست به مردم اطلاع رسانی نماییم تا از این ظرفیت درست استفاده گردد.
وی عنوان نمود: شهرستان دشتی در زمینه توسعه مناطق عشایری و روستایی و تسهیلات صنوف تولیدی، در سطح خوبی است اما در بحث اشتغال فراگیر در سطح قابل قبولی نیست، لذا با توجه به اینکه اخیرا اعلام شده اگر شهرستانی نتواند سهمیه اش را جذب کند، سهمیه اش به شهرستانی دیگر تعلق می گیرد که دستگاه های متولی در قبال آن مسئول هستند.
نادری اضافه کرد: در جلسه اقتصاد مقاومتی استان که با حضور استاندار بوشهر تشکیل شد، استاندار محترم با پیشنهاد ما مبنی بر تغییر رسته ها موافقت نموده و مصوب گردید که شهرستان ها ظرف مدت یک هفته پیشنهادها را ارائه دهند. در دشتی نیز رسته هایی نظیر حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات و… می تواند ایجاد تولید و اشتغال نماید.
فرماندار شهرستان دشتی بر دقت نظر در ایجاد رسته ها تاکید، و تصریح کرد: باید دقت نظر داشته باشیم و رسته هایی را اضافه نکنیم که ایجاد مشکل نماید، نظیر مرغداری ها که ۲۰ واحد ایجاد شده و باعث اشباع و ورشکستگی مرغداری ها می گردد. تاسیسات و واحدهایی را ایجاد یا توسعه دهیم که شهرستان کشش آن را داشته باشد یا اصلا نداشته باشد که هم مشکل مردم رفع، و هم فرصت شغلی را ایجاد نماید.
وی بر همکاری بانک ها در اعطای تسهیلات تاکید، و ضمن تشکر از بانک های ملی و کشاورزی اضافه کرد: بانک کشاورزی تسهیلات خوبی را در اختیار کشاورزان قرار داده و حمایت های خوبی از آنان داشته و سایر بانک ها هم باید همکاری نمایند٬ همچنین ادارات کار، صنعت ومعدن و جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های مرتبط باید به طور جدی پیگیری نمایند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مسائل مهم کشور که دولت نیز روی آن برنامه دارد، بحث اشتغال است بر اهمیت اطلاع رسانی درست تاکید و عنوان کرد: در حال حاضر تسهیلات فراهم شده و کارشناسان و دستگاه های ذی ربط باید به مردم و کسانی که می خواهند سرمایه گذاری نمایند از طریق رسانه ها در فضای مجازی اطلاعات را منتشر کنند تا بیشترین استفاده را در دشتی از این تسهیلات داشته باشیم.
نادری با بیان اینکه استفاده از تسهیلات اشتغال برای شهرستان دشتی ضرورت دارد، تاکید کرد: اداره امور عشایر شهرستان باید حتما پیگیری نموده و تسهیلات و امکاناتی که عشایر منطقه می خواهند در اختیارشان قرار بگیرد.
وی با اعلام اینکه فرصت نهایی استفاده از تسهیلات اشتغال تا پایان تیرماه می باشد و ممکن است چنین دیگر فرصتی ایجاد نشود، بر اطلاع رسانی از طریق رسانه ها تاکید، و عنوان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت از طریق رسانه های شهرستان اطلاع رسانی کرده و همچنین اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی طی همین هفته جلسه ای را با اصحاب رسانه ترتیب داده و جزئیات را برای رسانه ها توضیح دهند تا مردم بتوانند از این تسهیلات بهره ببرند.
وی خطاب به مسئولین ذی ربط در دشتی اظهار داشت: تاکید می کنم مدیران شهرستان از این فرصت استفاده نمایند. اگر می خواهیم مشکل اشتغال را حل کرده و رونق ایجاد کنیم باید خودمان دلسوزانه پیگیر باشیم و افرادی را برای راهنمایی مردم تعیین نماییم. با توجه به اینکه در کشور و استان، هر جا که بیشتر از این فرصت استفاده نمایند، تسهیلات بیشتری نیز به آنان تعلق می گیرد لذا مدیران دشتی بی توجه نباشند و خودشان باید پرونده ها را پیگیری کنند.
فرماندار شهرستان دشتی با تاکید بر اینکه هیچ کاری مهم تر از سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال نداریم، خطاب به مسئولین و دستگاه های ذی ربط تاکید کرد: امروزه مهم ترین موضوع شهرستان دشتی و کشور ما اشتغال است و هر کار دیگری را تعطیل کنند. ادارات صنعت، معدن و تجارت و کار، تعاون و رفاه اجتماعی به طور جدی پیگیر این مساله باشند و بخشداران نیز در اسرع وقت جلسه ای با شوراها و دهیاران ترتیب داده و در سطح روستاها مردم را تشویق و به طور واضح راهنمایی نمایند.
به مناسبت هفته تربیت اسلامی
مراسم یادواره شهید دانش آموز و هنرمند ،انجم افروز ،برگزار شد +تصاویر
در آغازین روز هفته تربیت اسلامی مراسم یادواره شهید دانش آموز و هنرمند ، مصطفی انجم افروز در دبستان زینبیه خورموج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دشتی این مراسم با حضور مدیر آموزش آموزش وپرورش ، رییس بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان دشتی ، شهردار و رییس شورای شهر خورموج ، خانواده شهید در نمازخانه دبستان شاهد زینبیه خورموج برگزار شد.
در این مراسم طیبیان مجرد مدیر آموزش و پرورش دشتی اظهار داشت : شهدا ذخایر معنوی نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و مردم ولایت مدار ایران اسلامی هستند ذخایر ی که امنیت و استقلال و آزادی مردم مروهون ایثار آنان است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دشتی گفت: دانش آموزان باید ایثار و از خود گذشتگی شهدا را الگوی خودقرار دهند و همواره در راه پیشرفت و خودکفایی کشور گام بردارید.
طیبیان مجرد با اشاره به اینکه شهید انجم افروز یک دانش آموز هنرمند بود افزود : ویژگی یک دانش آموز خوب و با اخلاق بدست آوردن دانش و علم,معرفت و اندیشه و هنر اسلامی و انسانی است که شایسته است با الگو گرفتن از سیره و رفتار شهدای دانش آموز از خوبی های دنیا برای رسیدن به سعادت اخروی استفاده کرده و بدنبال تحقیق و پژوهش های اثر گذاردر زندگی اجتماعی خود باشد.
در این آیین ضمن قرائت زندگینامه ، فرازی از وصیت نامه و دست نوشته ها و نمایش تعدادی از تابلو های نقاشی شهید مصطفی انجم افروز در پایان به مادر شهید انجم افروز به رسم یادبود هدیه ای اهدا شد .