کد خبر:5967
پ
مسکن روستای۱
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر؛

۶۲.۵ میلیارد تومان برای ساخت مسکن روستایی استان ابلاغ شد

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به ساخت و مقاوم‌سازی ۲۵۰۰ مسکن روستایی در استان گفت: برای ساخت و مقاوم‌سازی این واحدهای مسکونی ۶۲.۵ میلیارد تومان ابلاغ شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به ساخت و مقاوم‌سازی ۲۵۰۰ مسکن روستایی در استان گفت: برای ساخت و مقاوم‌سازی این واحدهای مسکونی ۶۲.۵ میلیارد تومان ابلاغ شده است.

 

به گزارش خورموج نیوز؛ حمید حیدری بریدی در گفت‌وگو  با خبرنگار تسنیم از تخصیص سهیمه قیر رایگان برای آسفالت معابر روستایی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: به ارزش ۵ میلیارد تومان قیر رایگان سهمیه استان بوشهر تخصیص یافته که به‌زودی ابلاغ می‌شود.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ کیلومتر معابر روستایی استان بوشهر آسفالت شد خاطرنشان کرد: با ابلاغ قیر رایگان به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال سال گذشته حدود ۲۰۰ کیلومتر معابر روستایی آسفالت شد.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر از اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت خبر داد و بیان کرد: این طرح برای ساخت، بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اجرا می‌شود.

 

حیدری بریدی از ابلاغ ۶۲٫۵ میلیارد تومان برای اجرای طرح یاد شده خبر داد و عنوان کرد: امسال ۲۵۰۰ واحد مسکن روستایی با پرداخت تسهیلات کم‌بهره ۵ درصدی ساخته، مقاوم سازی و بهسازی می‌شود که برای تحقق این مهم ۶۲٫۵ میلیارد تومان به بانک‌های عامل ابلاغ شده است.

 

وی با بیان اینکه وام بلاعوض برای اجرای طرح یاد شده پرداخت می‌شود تصریح کرد: به هر واحد مسکونی که در طرح مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن روستایی قرار بگیرد تا سقف ۸ میلیون تومان از محل حساب ۱۰۰ امام(ره) پرداخت می‌شود.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با بیان اینکه شهرستان‌های تنگستان، جم، دیلم و عسلویه در اولویت دریافت وام کم بهره و بلاعوض هستند افزود: به طور متوسط تاکنون ۵۳ درصد از واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر۲۵ هزار نفر جمعیت استان بوشهر مقاوم سازی شده که در اجرای این طرح شهرستان دشتی با ۵۴ درصد بیشترین و عسلویه با ۷ درصد کمترین مناطق در مقاوم سازی واحدهای مسکونی بوده است.

بیشتر بخوانید
بیماری های قلبی عروقی بیشترین آمار مرگ و میر در دشتی را به خود اختصاص داده اند

 

حیدری با تاکید بر نقش مهم مقاوم سازی در برابر حوادث پیش‌بینی نشده افزود: با توجه به اینکه استان بوشهر بر روی خط زلزله قرار دارد مقاوم‌سازی منازل نقش مهمی در جلوگیری از تخریب و بروز بحران دارد چراکه زلزله هم خسارت مالی و هم روانی بر روی خانوارها می‌گذارد که با مقاوم سازی واحدهای مسکونی، خانوارها از این خسارات مصون می‌مانند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید