عظیمی، مدیرعامل کارخانه سیمان مند دشتی: با بهره برداری از از کارخانه سیمان مند دو هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می گردد. کل هزینه ارزی این پروژه حدود ۲۵ میلیون دلار می باشد. حدود ۸۰ درصد نیروهایی که در آینده استخدام می شود از نیروهای منطقه خواهد بود.
به گزارش خورموج نیوز؛ مدیرعامل کارخانه سیمان مند دشتی امروز در نشست با جمعی از خبرنگاران شهرستان دشتی گفت: با بهره برداری از کارخانه سیمان مند دو هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد می شود که بخشی از این نیروها بطور مستقیم در کارخانه، بخشی نیروهای پیمانکار و بخشی در صنایع زیردستی متاثر از این صنعت فعال می گردد.
سید محمدحسین عظیمی با بیان اینکه کارخانه سیمان مند دشتی با ظرفیت تولید سه هزار و ۵۰۰ تن در روز و با حدود ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی آماده بهره برداری می باشد، تصریح کرد: کارخانه سیمان مند در فروردین ماه سال ۹۴ کلنگ زنی، و عملیات اجرایی آن از اردیبهشت ماه همان سال آغاز شد که امروز پس از گذشت حداقل زمان ممکن، ۳۳ ماه کارخانه به بهره برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز برای راهاندازی کارخانه سیمان نصب و آماده بهرهبرداری است، افزود: تمام تأسیسات کارخانه آزمونهای اولیه را پشت سر گذاشته و در مرحله تنظیمات نهایی بوده و همه چیز برای بهرهبرداری نهایی آماده است.
مدیرعامل کارخانه سیمان مند شهرستان دشتی تصریح کرد: با توجه به سفارش ائمه جمعه، فرماندار و مسئولین در بحث اشتغال، سعی کردهایم از نیروهای بومی در منطقه استفاده کرده و اگر برخی از تخصصها در منطقه نبوده در حین انجام کار توسط متخصصین داخلی به افراد بومی آموزش داده شده است.
وی با اشاره به اینکه کل پروژه کارخانه سیمان مند با سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیارد تومان در دو بخش ارزی و ریالی به بهره برداری رسیده اظهار داشت: کل هزینه ارزی این پروژه حدود ۲۵ میلیون دلار، معادل یکصد و ۲۰ میلیارد تومان امروز می باشد که ۳۰ درصد هزینه کل در خارج از کشور بوده و بقیه در داخل کشور صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه حدود ۸۰ درصد نیروهایی که در ظرف ۵ الی ۶ ماه آینده استخدام می شوند از نیروهای بومی منطقه خواهد بود، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد نیروها بومی منطقه هستند که به صورت پیمانکاری مشغول می باشند و در زمان راهاندازی ۹۰ درصد از نیروها بومی خواهند بود و بقیه نیز نیروهایی است که در ایران انگشتشمار می باشد.
عظیمی با اشاره به اینکه این کارخانه از ظرفیتهای بالایی برخوردار است و تمام تجهیزات آن از برندهای روز انتخاب شده اضافه کرد: طراحی، راهاندازی و نصب دستگاهها توسط نیروهای متخصص داخلی و با کیفیت بسیار بالا انجام شده است.
وی افزود: عملیات اجرایی کارخانه سیمان مند شهرستان دشتی در سال ۹۴ شروع شده و با بهرهبرداری از آسیاب سیمان در سال ۱۳۹۲ و تولید کلینکر از سال ۱۳۹۴ مؤفق شدیم کارخانه را برای بهرهبرداری آماده نماییم.
وی بر سه مقوله مهم قیمت، کیفیت و سرعت برای اخذ و به کارگیری پیمانکاران در کارخانه سیمان مند تاکید، و عنوان نمود: کارخانه سیمان مند دشتی از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است که امیدواریم با یک تولید خوب رشد اقتصادی منطقه را تقویت کرده و بتوانیم اشتغال مناسبی به وجود آوریم.
عظیمی در پایان در پاسخ به خبرنگار خورموج نیوز، با بیان اینکه ملاک بکارگیری نیروها توانمندی آن ها در حوزه کاری لازم است و مدرک تحصیلی در مرحله بعد می باشد، از بهره برداری از این کارخانه تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار داشت: به علت نیاز به تجهیزات لازم، آموزش را به عنوان محور کار و در محل کار انجام داده و نیروهایی که در حال حاضر در اینجا مشغول هستند هم آموزش داده و هم کار می کنند.
مدیرعامل کارخانه سیمان مند دشتی ادامه داد: در راستای پیشگیری از آلایندگی ها ۱۵ هکتار فضای سبز ایجاد شده و قصد داریم این میزان را به ۳۰ هکتار افزایش دهیم که حدود بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه فیلتراسیون جهت جلوگیری از آلایندگی ها انجام شده است.همچنین امیدواریم پس از رسیدن به تولید و بهره برداری کامل از کارخانه و دستیابی به سوددهی مناسب بتوانیم از ورزش شهرستان دشتی نیز، حمایت لازم را داشته باشیم.