کد خبر:3221
پ
نادری6

گفتگوی اختصاصی حقایق نگار با باسابقه ترین فرماندار استان بوشهر

با معرفی عبدالله نادری به عنوان فرماندار شهرستان دشتی، موجی تازه از امید به توسعه دشتی ایجاد شد. او باسابقه ترین فرماندار حال حاضر استان است و بسیاری از اهالی دشتی، همگرا شدن تجربه وی و تجربه نماینده دشتی و تنگستان را راه حل واپسگرایی دشتی و توسعه هر چه بیشتر این شهرستان می دانند.

با معرفی عبدالله نادری به عنوان فرماندار شهرستان دشتی، موجی تازه از امید به توسعه دشتی ایجاد شد. او باسابقه ترین فرماندار حال حاضر استان است و بسیاری از اهالی دشتی، همگرا شدن تجربه وی و تجربه نماینده دشتی و تنگستان را راه حل واپسگرایی دشتی و توسعه هر چه بیشتر این شهرستان می دانند. به همین بهانه گفتگویی مفصل با فرماندار محترم داشتیم که البته لازم است در همین ابتدای مطلب از روی باز ایشان و دیدگاه مثبتشان به خبرنگاران و اصحاب رسانه تشکر کنیم:


  • عبدالله نادری رزمنده دفاع مقدس را با تجربه ترین فرماندار استان می نامند،چرا؟
    چگونه او توانسته در همه دولت ها مسئول ارشد اجرایی شهرستانهای مختلف استان باشد؟

در همه دولت ها مسئول ارشد نبودیم. در دوران دفاع مقدس همه مردم برای دفاع از وطن نقش داشتند که من هم به عنوان یک بسیجی از کلاس سوم راهنمایی به لحاظ نیازی که بود به جبهه رفتم. تعدادی از بچه های خورموج هم همراه ما بودند که یکی از این همرزمان، شهید فاریابی از شنبه بود.
در تمامی دولت ها هر زمان و هر جایی که نیاز بوده خدمت گزار همه مردم و نظام بودیم. نظام به ما عزت و موقعیت داده و ما باید از این موقعیت ها به نفع مردم و خدمت به ایشان استفاده کنیم.
طی این مدت تقریبا همه جای استان، هم شمال و هم جنوب بوده ام. شروع کارم از بخشداری خارگ بود، ۴ سال خارگ بودم و سپس در کنگان بصورت همزمان هم در فرمانداری و هم سرپرست بخشداری کنگان بودم. زمانی که عسلویه تبدیل به بخش شد به علت شناختی که از خارگ داشتم، بنا شد تا بخشداری عسلویه را تشکیل دهیم. پس از آن مجدد به کنگان برگشته و در دوره دولت دکتر روحانی بیش از یکسال در جم و مجدد بر اساس تشخیص مسئولین استان به عسلویه برگشتم. در حال حاضر هم در خدمت مردم دشتی هستم. دشتی با بیش از ۵ هزار کیلومتر مساحت، فضا برای کار خیلی زیاد است که سعی داریم در جهت رفع مشکلات اساسی مردم حرکت کنیم.

http://www.khormouj-news.ir/wp-content/uploads/2018/01/%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C6.jpg


  • عبدالله نادری در هر کدام از شهرستانهای عسلویه و جم با چه چالش مهمی روبرو بود و چگونه توانست آن چالش را مدیریت کند؟ چالش خود در دشتی را چه می داند؟

از مشکلات شهرستان جم مساله آب شرب و کشاورزی بود که در سفر دولت یازدهم به این شهرستان اقدامات خوبی برای آبخیزداری آن انجام شد.
در شهرستان عسلویه اشتغال و آلودگی هوا دو تا چالش عمده بود که توانستیم مسئله اشتغال را بنحوی مدیریت کنیم. در حال حاضر جمعیت بیکاران در عسلویه اکثرا دیپلم و زیر دیپلم هستند که بسیاری از این افراد مشغول به کار شدند. در زمینه آلودگی هوا هم اقداماتی شروع شده اما هنوز این مشکل وجود دارد.
در شهرستان دشتی مهم ترین مسئله بیکاری است که باید تلاش کنیم زمینه ای فراهم شود تا سرمایه گذاران جذب شده و مشوق هایی را برای سرمایه گذاری بیشتر در داخل شهرستان ایجاد کنیم.
شهرداری خورموج باید یک سری مشوق هایی را ایجاد نماید که مردم ساخت و ساز را رونق بدهند به گونه ای که هم اشتغال ایجاد و هم وضعیت شهر بهتر شود. شهرهایی که غیرساحلی هستند نیز باید به خصوص در ورودی هایشان مشوق هایی را جهت جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد نمایند.
در جهت رفع مشکل بیکاری باید در صنایع خرد و متوسط صنایع دستی در روستاها سرمایه گذاری شود بر همین اساس رویکرد ما در توزیع اعتبارات سال آینده به گونه ای خواهد بود که زیرساخت های تسهیل سرمایه گذاری جهت رونق اشتغال ایجاد شود.
دولت برای سرمایه گذاری در روستاها تسهیلاتی را ارایه می دهد که انشاله مردم از این فرصت ها برای سرمایه گذاری در روستاها استفاده کنند تا بتوانیم شاهد تحول اساسی به خصوص در زمینه اشتغال باشیم.

بیشتر بخوانید
اوضاع مطبوعات خوب نیست

  •  سه مسئله بزرگ اکنون شامل معضل منابع آب، توسعه اقتصادی و بازیابی فرهنگی اجتماعی است.
    در مورد مسئله آب، حداث سه سد بزرگ در دشتی تقریبا منبع پایداری را ایجاد خواهد کرد.
    آقای نادری برای توسعه اقتصادی درون زای دشتی و همچنین بازیابی فرهنگی اجتماعی دشتی با استفاده از مزیت نسبی آن چه راهکاری دارد؟

بله در زمینه ایجاد منابع پایدار آب شهرستان، خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته، از جمله دو سد در دشت پلنگ  طی بازدیدی که داشته ایم، سد دشت پلنگ ۹ درصد و سد مخزنی قیزقلعه نیز ۴۰ درصد پیشرفت دارند.
شهرستان دشتی از نظر فرهنگی پیشینه بسیار زیادی داشته و از گذشته تاکنون مهد عالمان، فرهیختگان و شاعران بوده و اکنون نیز جایگاه خوبی در سطح استان دارد. در حال حاضر نیز افراد فرهیخته و تحصیل کرده ی زیادی دارد که در جاهای مختلف در سطح کشور تاثیرگذار هستند.
باید تلاش کنیم کارگروه هایی را در حوزه اجتماعی فعال نموده و با هم فکری و هم گرایی مسئولین در کارگروه ها معضلات اجتماعی شهرستان را برطرف نماییم.
در بحث آموزش نیز در شورای آموزش و پرورش قرار شده با هم سند توسعه ای را داشته باشیم. اعتقاد دارم اگر می خواهد در حوزه اجتماعی فرهنگی اقدامی صورت بگیرد، نخست آموزش و پرورش و سپس دانشگاه ها می توانند بسیار نقش آفرین باشند.


  • راه حل کوتاه مدت معضل بیکاری استفاده از موقعیت پارس جنوبی و نیروگاه است که گفته می شود آقای نادری بواسطه مسئولیت چندین ساله در آن منطقه قابلیت جذب جوانان جویای کار دشتی در پارس جنوبی را دارد. آیا برای راه حل بلند مدت و اصولی و پایدار آن، همکاری لازم بین فرمانداری و مسئولین اجرایی با نماینده مجلس برای راه اندازی معادن، گسترش صنایع تبدیلی و کشاورزی و افزایش صادرات و تجارت در بنادر و اقتصاد توریسم صورت خواهد گرفت؟

قطعا در شورای اداری از همه ظرفیت ها استفاده می کنیم. هر کسی که برای توسعه این شهرستان دل بسوزاند و طرح داشته باشد، قطعا از نظراتش استفاده می کنیم. به خصوص نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی. حتما با ظرفیت بسیار خوبی که ایشان دارند، در زمینه سرمایه گذاری شهرستان از کمک ایشان استفاده خواهیم نمود.
اگر همه نیروها در کنار هم قرار بگیرند٬ می توانند تاثیرگذاری بسیار مثبتی برای توسعه شهرستان دشتی داشته باشند. ما قطعا فرصت زیادی نخواهیم داشت، باید از لحظه ها و زمان حداکثر استفاده را ببریم که ان شاء الله مردم بتوانند در فرصت مناسب یک سری اقدامات را مشاهده و لمس نمایند.
تمام نیروها و تمام انرژی خودم را به کار خواهم گرفت که بتوانم با کمک همه و هر کسی که می تواند کمک کند و نظر بدهد٬ حرکتی را در شهرستان ایجاد نمایم.
یکی از عواملی که قطعا می تواند کمک کرده و فضا را برای کار آماده کند همین رسانه ها هستند که نقش بسیار ممتازی در این زمینه دارند.
از مدیران ادارات هم همین انتظارات را دارم. همان طور که در شورای اداری نیز گفتیم٬، ما زمان را نمی شناسیم و باید ۲۴ ساعته به خصوص در جهت ایجاد اشتغال کار و تلاش نموده و از هر فرصتی، در هر جایی باشد، در هر جای استان که فرصت اشتغال باشد برای نیروهای تحصیل کرده و جوان شهرستان دشتی استفاده کنیم.


  • بعنوان آخرین سوال، آقای نادری از رسانه های شهرستان چه انتظاری دارد؟

از رسانه ها انتظار داریم فضا را طوری ایجاد کنند که مسئولین وادار به کار و تلاش شوند، یعنی روحیه کار و تلاش هم در مسئولین و هم در مردم تقویت شود.

دیدگاه کاربران 1 دیدگاه
  • dsvfdv 21 بهمن 1396 / 1:37 ق.ظ
    0 0

    انتصاب مهندس محمد حسن شیخیانی جوان دهه هفتادی استان بوشهر بعنوان مدیر در سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور

    طی حکمی مهندس محمد حسن شیخیانی از جوانان دهه هفتادی استان بوشهر به عنوان ” مدیر روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور” معرفی شد.
    در آیینی باحضور معاون وزیرکشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، معاونین آن سازمان، مدیران کل معاونت عمرانی وزارت کشور و… طی حکمی مهندس محمد حسن شیخیانی از جوانان دهه هفتادی استان بوشهر به عنوان ” مدیر روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور” معرفی شد.
    مهندس شیخیانی دارای تحصیلات مهندسی نرم افزار کامپیوتر و حقوق بین الملل در مقطع ارشد است.
    وی پیش از این مدیر رسانه خبری جنوب کشور”جنوب پرس” و مشاور چندین استاندار و مدیرکل بوده و سابقه فعالیت اطلاع رسانی و مطبوعاتی در رسانه های کشوری داشته است.
    عکس خبر1:
    http://s8.picofile.com/file/8318997168/8N7V2843.JPG

    عکس خبر2:
    http://s8.picofile.com/file/8318997142/8N7V2920.JPG

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید