به گزارش خورموج نیوز به نقل از مهر؛ محمد حسینی ظهر شنبه در بازدید از طرحهای اشتغالزا در شهرستان دشتی اظهار داشت: با توجه به تعداد زیاد جوانان بیکار در سطح شهرستان، رفع مشکلات طرحهای اشتغالزا از اولویت برنامه های ما به شمار می رود.
وی افزود: در همین راستا قرار است استاندار بوشهر با حضور در شهرستان ضمن بازدید از طرحهای نیمه فعال و راکد نشست بررسی مسائل و مشکلات این طرح ها نیز برگزار میشود و تلاش داریم هر چه زودتر مشکلات آنها برطرف شود.
حسینی بیان کرد: دولت تدبیر وامید تسهیلات ارزان قیمت خوبی در راستای ایجاد فضای کسب و کارآمادگی پرداخت دارد که انتظار داریم جوانان جویای کار از این فرصت ارزشمند به نحو مطلوب استفاده کنند.
وی گفت: در حال حاضر تسهیلات خوبی با بهره کم به ویژه در روستاها برای اشتغال آماده پرداخت است و طرحهای تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان در کارگروه شهرستان مطرح می شود و بیشتر از این مبلغ به کارگروه استان ارسال خواهد شد.
حسینی همچنین بر رفع مشکلات واحدهای تولیدی در سطح شهرستان تاکید کرد.