کد خبر:3799
پ
تجلیل از مادران شهدا توسط فرماندار دشتی
در آغازین روز از هفته زن؛

مادر شهید علیرضا آریافر در دشتی تجلیل شد

فرماندار دشتی گفت: به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا و هفته زن از مادر شهید علیرضا آریافر تجلیل به عمل آمد.

 عبدالله نادری عصر شنبه در این مراسم ضمن تبریک هفته زن اظهار داشت: امنیت و آرامش امروز جامعه مدیون و مرهون مجاهدت ها و فداکاری همه شهدا است.

وی بر ضرورت تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا به‌ویژه شهدای برقراری عرصه نظم و امنیت در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: خانواده‌های معظم شهدا که برای تربیت این عزیزان نقش آفرینی کردند باید تجلیل و تکریم شوند.

نادری با تاکید بر ادامه‌دادن راه شهدا گفت: امروز نیز وظیفه همه مسئولان است با خدمت صادقانه به مردم و جلب رضایت آنها راه شهدا را ادامه دهیم.

http://www.khormouj-news.ir/wp-content/uploads/2018/03/%D8%AA%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C.jpg

وی خاطرنشان کرد: حضور و دیدار با خانواده شهدا برای مدیران انرژی و توان و عزم راسخ تری برای کار کردن می دهند.

شهید علیرضا آریافر در سال ۷۸ در جزیره قشم در درگیری با قاچاق چیان به فیض شهادت نائل آمدند.

در این مراسم مدیر کل امور بانوان استانداری بوشهر و جمعی از مدیران شهرستان نیز حضور داشتند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید