مدیر دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر میگوید: با وجود کاهش بارندگی و به دنبال آن اُفت آورد رودخانهها، همچنان منابع آب سطحی یکی از اصلیترین تامین کنندگان آب استان، به ویژه در بخش کشاورزی به شمار میرود.
به گزارش خورموج نیوز به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ حسین آذرپرا طول رودخانههای درون استان بوشهر را ۱۶هزار کیلومتر عنوان کرد که از نظر زمین شناسی قسمت عمده آن میانسال و مسن محسوب میشود.
وی از رودخانه های شاپور، دالکی و مُند به عنوان سه رودخانه مهم استان یاد کرد و افزود: حله (شهرستان دشتستان، گناوه و بوشهر)، شور(شهرستان گناوه)، دره گپ(شهرستان گناوه)، گربه ای (شهرستان دیلم)، باهوش (شهرستان تنگستان)، دشت پلنگ (شهرستان دشتستان و دشتی)، باغان (شهرستان دشتی)، جم(شهرستان جم) و حرمیک (شهرستان جم) از دیگر رودخانههای اصلی استان بوشهر هستند.
مدیر دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر، با اشاره به سیلابهای ویرانگر سال ۱۳۶۵ و ۱۳۹۵ در استان بوشهر، مدیریت سیلاب را یکی از مهم ترین وظایف این دفتر دانست و بیان کرد: با توجه به سیل خیز بودن استان بوشهر، با شناسایی و اطلاع رسانی در مورد پهنه های سیلابی و مناطق پر خطر سیلاب، اطلاع رسانی در مورد سازه های تقاطعی از جمله گرفتگی دهانه پل ها و بررسی وضعیت سازه ها، نصب تابلوهای هشدار و برگزاری جلسات اطلاع رسانی و هماهنگی با نهادهای مربوط، برای کاهش خسارات سیلاب تلاش میکنیم.
آذرپرا، تعیین حریم و بستر رودخانه ها، آزادسازی تصرفات و حفاظت رودخانهها در مقابل تعرض به حریم و بستر آنها را از وظایف دفتر مهندسی رودخانه ها و سواحل عنوان کرد.