کد خبر:9456
پ
ایزدی

در سال گذشته بیش از ۲۰۰۰ تن میگوی پرورشی در دشتی برداشت شد

سرپرست دامپزشکی شهرستان دشتی: در سال گذشته از بیش از ۵۷۰ استخر پرورش در سایت پرورش میگوی مند شهرستان دشتی بیش از دو هزار تن میگو با موفقیت برداشت شد.

 

تعداد ۴ مرکز تکثیر میگو در استان بوشهر تحت نظارت دامپزشکی شهرستان دشتی فعالیت دارند که از این تعداد فقط سایت پرورش میگوی مند در شهرستان دشتی واقع شده و مابقی در شهرستان های مجاور قرار دارد.

 

از آن جایی که در سال گذشته تعداد ۴۲ مزرعه در سایت پرورش میگوی مند شهرستان دشتی اقدام به لاروریزی تحت نظارت شبکه دامپزشکی این شهرستان کردند٬ در رابطه با میزان میگوی تولیدی این سایت در سال گذشته٬ با سرپرست دامپزشکی دشتی به گفتگو نشستیم؛

سرپرست دامپزشکی شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار خورموج نیوز٬ اظهار داشت: در سال گذشته از بیش از ۵۷۰ استخر پرورش در سایت پرورش میگوی مند شهرستان دشتی بیش از دو هزار تن میگو با موفقیت برداشت شد.

 

ایزدی با اشاره به اینکه این میزان برداشت میگو تحت نظارت دامپزشکی و طی بیش از ۷۳۰ فقره گواهی بهداشتی قرنطینه ای از مزارع پرورش به مقصد حمل شده٬ افزود: در سال گذشته برای سومین سال متوالی طرح کدینگ و ردیابی میگو در مزارع پرورش استان بوشهر انجام شد که در این طرح برای هر محموله گواهی حمل بهداشتی توسط دامپزشک مسئول بهداشتی سایت صادر شده و پس از بازدید در مقصد تخلیه شده است.

 

وی با بیان اینکه در سال ۹۷ تعداد ۴۲ مزرعه در سایت پرورش میگوی مند دشتی اقدام به لاروریزی تحت نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی کرده‌اند٬ تصریح کرد: اولین لاروریزی اواخر اردیبهشت انجام شده و در مجموع بیش از ۱۶۰ میلیون قطعه لاروریزی در سایت مند صورت گرفت که شاهد یکی از طولانی ترین فصل های پرورش میگو بودیم.

بیشتر بخوانید
طرح برداشت میگو ۲ بار در سال در استخرهای پرورش میگو اجرا شد+تصاویر

 

سرپرست دامپزشکی شهرستان دشتی خاطرنشان کرد: با انجام بازدیدهای مکرر و مؤثر توسط بخش خصوصی و دولتی، آموزش و اعلام نواقص به پرورش دهندگان و اتحادیه پرورش دهندگان میگوی مند دشتی٬ و به واسطه همکاری اتحادیه پرورش دهندگان و تلاش های مسئول بهداشتی این سایت، در سال گذشته مورد مثبتی از درگیری بیماری های هشداردهنده مشاهده و ثبت نشده است.

 

لازم به ذکر است٬ با توجه به احتمال بروز خطر بیماری‌های نوظهور جدید در صنعت پرورش میگوی جهان مانند بیماری های AHPND , EHP و سندروم مرگ ناگهانی پایش بیماری ها٬ می بایست پرورش دهندگان میگو با رعایت اصول امنیت زیستی، رعایت تراکم در ذخیره سازی هر استخر، تغذیه مناسب و اخذ گواهی حمل قرنطیته ای بهداشتی معتبر از کارخانه تولیدکننده خوراک و همکاری با دامپزشکی، توجه به تذکرات کارشناسان دامپزشکی و گزارش دهی به موقع احتمالی تلفات برای تشخیص سریع‌تر و اقدامات پیشگیرانه مناسب، در راستای موفقیت و تولید بیشتر میگو داشته باشند تا در نهایت میگوهای تولیدی آنان طبق تایید مسئول بهداشتی با صدور گواهی حمل قرنطینه ای بهداشتی به مراکز بسته بندی و فرآوری میگو ارسال شود.

کلیدواژه : ایزدیمیگو
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید