کد خبر:3860
پ
صیادی
فرمانده انتظامی شهرستان دشتی خبر داد؛

توقیف دو دستگاه موتورسيكلت غیرمجاز در دشتی

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی از توقیف دو دستگاه موتورسيكلت غیرمجاز به ارزش 400 میلیون ریال خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی از توقیف دو دستگاه موتورسيكلت غیرمجاز به ارزش 400 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خورموج نیوز؛ جهانبخش صیادی اظهار داشت : در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و با هدف برخورد با موتورسواران متخلف و کاهش تصادفات رانندگی، دو دستگاه موتورسیکلت 400 سی سی غیر مجاز در شهرستان دشتی توقیف شد.

وی تصریح کرد: پیشگیری از جرائم، برخورد با موتورسواران متخلف و جلب رضایت عمومی مردم، از اهداف پلیس در اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی است که به صورت ویژه در دستور کار پلیس دشتی قرار گرفته است .

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی تصریح کرد: در این طرح مأموران انتظامی شهرستان در حین گشت زنی ، دو دستگاه موتورسیکلت غیرمجاز و فاقد پلاک را مشاهده و آن را متوقف کردند.

صیادی عنوان کرد: در همین راستا 4 نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قضایی تحویل مراجع ذیصلاح شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی از رانندگان وسایل نقلیه درخواست کرد: با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و اجتناب از تخلفات، زمینه‌ساز آرامش و آسایش خود و دیگران باشند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید