شیخیانی، شهردار خورموج: پروژه آسفالت معابر شهر خورموج با اعتباری حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی، ارزش افزوده و اعتبارات داخلی شهرداری خورموج تامین اعتبار شده و توسط شهرداری خورموج اجرا گردید.
شهردار شهر خورموج امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه آسفالت معابر شهر خورموج که با حضور فرماندار شهرستان دشتی انجام شد، اظهار داشت: پروژه آسفالت معابر شهر خورموج با اعتباری حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی، ارزش افزوده و اعتبارات داخلی شهرداری خورموج تامین اعتبار شده و توسط شهرداری خورموج اجرا گردید.
شیخیانی با اشاره به اینکه امروز موزائیک کاری پیاده روها نیز هم زمان افتتاح می شود، افزود: از هفته دولت سال جاری تاکنون بیش از ۸۰ خیابان، معبر و کوچه توسط شهرداری خورموج آسفالت شده که بیش از ۶۷ هزار مترمربع می باشد.
وی با بیان اینکه شهرداری ها از محل اعتبارات ارزش افزوده توانستند در حوزه عمران شهری گام های مؤثری بردارند، اضافه کرد: با اعتبارات ارزش افزوده و عوارض آلایندگی که به شهرداری خورموج داده شد، مؤفق شدیم خدمات و پروژه هایی را به موقع به مردم ارائه دهیم.