کد خبر:11426
پ
۱۴۰۱۰۶۲۹۰۰۰۸۹۹_Test_PhotoN

۶پروژه برای نجات بوشهر از کم آبی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر از اجرا ۶ پروژه سدسازی در استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی قابل قبول در استان بوشهر در حال اجرا و پروژه سد باغان با پیشرفت ۸۷ درصد در آستانه آبگیری است.

به گزارش حقایق نگار به نقل از فارس بوشهر، علی محمدی صبح امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: با مطالعات انجام شده در سنوات اخیر، طرح‌های توسعه منابع آب در برخی از حوزه‌های دارای ظرفیت و یا دارای خطرپذیری بالا آغاز شده و هم اکنون ۶ پروژه سد سازی با پیشرفت فیزیکی قابل قبول در استان بوشهر در حال ساخت است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر افزود: مطالعات چهار پروژه شامل سدهای با کاربری شرب، کشاورزی و صنعت در مناطق مختلف استان بوشهر انجام شده و ۲ پروژه دیگر در مرحله مطالعات به سر می‌برند.

وی ادامه داد: سد دهرود در شهرستان دشتستان یکی از این پروژه‌ها است که با حجم مخزن ۱۰.۵ میلیون مترمکعب، به منظور کاهش فشار بر سفره‌های آب زیرزمینی، بهبود شرایط کشاورزی به ویژه گلخانه‌ها و تأمین بخشی از آب شرب منطقه آماده اجرا است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این پروژه، از طرح‌های مصوب سفر ریاست جمهوری به استان بوشهر است، تاکید کرد: تأمین آب یکی از اولویت‌های اصلی استان بوشهر است و به‌منظور بهره‌برداری حداکثری از رواناب‌های موجود در استان، ۶ پروژه سد سازی در استان بوشهر آماده اجرا و یا در حال مطالعه است.

محمدی بیان داشت: شهرستان جم یکی از مناطق دارای محدودیت در راستای تأمین آب شرب است که هم اکنون پروژه سد باغان با پیشرفت ۸۷ درصد در آستانه آبگیری و تأمین بخشی از آب شرب این شهرستان در حال احداث است.

علی محمدی اعلام کرد: سد کلاکل نیز دیگر پروژه تأمین آب شرب شهرستان جم است که با حجم مخزن ۹.۴ میلیون مترمکعب، در مرحله پایان مطالعات و شروع عملیات اجرایی قرار دارد.

وی تصریح ساخت: سد عنبری دیگر پروژه مطالعاتی این شرکت است و به منظور کنترل سیلاب‌های مخرب کوهستان‌های بالادست شبانکاره و کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌ها در اراضی مسکونی و کشاورزی مناطق پیرامونی خود احداث خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر اضافه کرد: این سد با حجم مخزن ۵.۳ میلیون مترمکعب، علاوه بر کنترل سیلاب‌های مخرب، آبی پایدار و قابل استفاده در بخش کشاورزی را تأمین خواهد کرد.

وی یادآور شد: هم اکنون سه پروژه در مناطق چهار روستایی، دره گپ و دره رجدون در مراحل مختلف مطالعات به سر می‌برد و با تکمیل مطالعات، آمادگی احداث این پروژه‌ها نیز وجود دارد.

محمدی حجم تجمعی مخازن پروژه‌های مذکور را ۱۱۳.۲ میلیون مترمکعب دانست و خاطر نشان کرد: با تکمیل آنها، ظرفیت بزرگی به تأمین منابع آب از داخل استان بوشهر افزوده خواهد شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید