به گزارش حقایق نگار به نقل از ، عبدالرحیم خرمزی پس از برد دو بر صفر تیمش در هفته نوزدهم لیگ دسته سوم کشور در گفتوگو با خبرنگار فارس با ابراز گلایه از نبود امکانات اظهار داشت: متأسفانه ما استعدادهای خیلی خوبی در استان بوشهر داریم که نیاز به توجه و ایجاد بستر برای رشد و ترقی دارند ولی زیر ساخت کافی نداریم.
وی تصریح کرد: ما توقعمان از مسوُولان کم است وگرنه ما هم مثل آبادان و کرمان تیم در لیگ برتر داشتیم و این توقع را میبایست بیشتر کنیم تا در این زمینه کار شود.
سرمربی ایران جوان در خصوص هدفگذاری تیمش در این فصل هم عنوان کرد: ما پنج اصل صعود برای یک تیم را نداشتیم و کسی حتی فکر نمیکرد ما در لیگ سه بمانیم و این هم خیلی بد است که برای ماندگاری با توجه به قدمت این باشگاه و پتانسیلی که داریم خوشحالی کنیم.
وی در ادامه اضافه کرد: تیم ما در نیم فصل دوم شکل گرفت و توانستیم نتایج خوبی با بازیکنان جوان تیم کسب کنیم که جا دارد از مربیان فوتبال پایه در استان تشکر کنم که زحمات زیادی برای این جوانان میکشند.
خرمزی که دل پری از مسوُولان داشت و حاضر نبود بیشتر از این در این خصوص گلایه کند اظهار کرد: استان ما به لحاظ بازیکن و استعداد در سطح بالایی است ولی اینها همه ملزم به حمایت است که متأسفانه در بوشهر دیده نمیشود.