کد خبر:8836
پ
IMG_20190317_231819_196
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد؛

در سال آینده کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نخواهیم داشت

دکتر نمکی در حاشیه سفر به دشتی گفت: در سال ۹۸ با چاره اندیشی و گام های مؤثری که برداشتیم علیرغم تحریم های ظالمانه دشمن، کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نخواهیم داشت.

دکتر نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: در سال ۹۸ با چاره اندیشی و گام های مؤثری که برداشتیم علیرغم تحریم های ظالمانه دشمن، کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نخواهیم داشت.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه مراسم افتتاح و کلنگ زنی تعداد ۴۷ پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که به صورت ویدئوکنفرانس و با دستور رئیس جمهور صورت گرفت، اظهار داشت: امروز حدود ۲۶ پروژه در استان بوشهر با حضور رئیس جمهور افتتاح، و تعداد ۲۱ پروژه نیز عملیات اجرایی آن ها آغاز خواهد شد. مجموع اعتبارات پروژه ها بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال است که حدود صد میلیارد ریال آن از محل کمک های خیرین و ۵۰۰ میلیارد ریال آن از محل منابع دولتی می باشد. این پروژه ها شامل مراکز بهداشتی و درمانی، خانه های بهداشت، پلی کلینیک ها، خانه پزشک و سکونتگاه پزشکان و تعدادی از پروژه های متنوع بهداشتی است.

 

دکتر نمکی در ابتدا از دکتر شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی تمجید و قدردانی نموده و سپس عنوان کرد: در سال ۹۸ با چاره اندیشی و گام های مؤثری که برداشتیم علیرغم تحریم های ظالمانه دشمن، کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نخواهیم داشت. کمبود دارویی ما از روز مشابه آن در سال قبل کمتر شده و سعی کردیم با ادامه این روند سال جدید را سالی با کم ترین تنش برای ذهن و روح مردم در تهیه دارو و تجهیزات پزشکی داشته باشیم تا مردم بتوانند از خدمات دارویی و تجهیزات پزشکی ارزان، مناسب و باکیفیت بهره مند شوند.

 

وی در مقایسه دستاوردهای عرصه نظام سلامت در پس از انقلاب با قبل از آن، با اشاره به اینکه دستاوردهای نظام سلامت از چشمگیرترین دستاوردهای بعد از انقلاب است، بیان داشت: در سال ۵۷ فقط ۳۰ درصد از بچه ها واکسینه می شدند اما امروزه به ۱۰۰ درصد رسیده است. قبلا حدود هزار و ۵۰ مرکز بهداشت در شهرهای کوچک و روستاها داشتیم که امروزه فقط ۱۸ هزار خانه بهداشت در دورترین نقاط این مملکت می باشد.

بیشتر بخوانید
پلمب و تعطیل شدن ۱۰ واحد صنفی در دشتی از ابتدای سال تاکنون

 

دکتر نمکی با بیان اینکه امروزه آمار مرگ و میر کودکان به یک دهم رسیده، اضافه کرد: در سال ۵۷ از هر هزار کودکی که متولد می شد تعداد ۱۲۰ کودک، پدر و مادرشان یک سالگی آنان را نمی دید، همچنین تعداد ۱۷۴ مورد آن نیز به ۵ سالگی نمی رسیدند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور، در حال حاضر را ۸۳ تا و در سال ۵۷ نیز حدود ۸ تا عنوان کرده و افزود: در سال ۵۷ حدود ۶۰۰ دانشجوی پزشکی بوده و امروزه تنها در دانشگاه های دولتی شش هزار و ۱۰۰ دانشجوی پزشکی داریم. تعداد ۱۴ هزار و ۷۰۰ پزشک در کشور داشتیم که هندی، فیلیپینی، بنگلادشی،  پاکستانی و ایرانی بودند.

 

وی ایران را یکی از کشورهای بسیارمتفاوت منطقه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم دانسته و تصریح کرد: در سال آینده با کمک سازمان های مردم نهاد تلاش خواهیم کرد به پیشگیری از بیماری هایی که برای نظام سلامت خطرات جدی هستند بپردازیم. امروزه بیماری های قلبی عروقی، دیابت، چاقی، حوادث جاده ای و مشکلاتی از این قبیل به عنوان عوامل بسیار مهم در مرگ و میر محسوب می شود.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ایجاد بخش های سوختگی و روانپزشکی در استان هایی که نداریم جز اولویت های اصلی ما می باشد، عنوان کرد: در سال آینده طرح تحول نظام سلامت را در زمینه کاهش پرداخت از جیب بیمار٬ در حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و در ماندگاری طبیب در نقاط محروم و دورافتاده به شدت پیگیری خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید