به گزارش حقایق نگار به نقل از تسنیم بوشهر:سید حسین حسینی ،افزایش بهرهوری را از سیاستهای ابلاغی دانست و اظهار داشت: بر اساس سیاستهای ابلاغی با رویکرد افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از سرمایهگذاریها، پروژه احیا واحدهای صنعتی در ۲ بخش باز فعالسازی واحدهای راکد و افزایش ظرفیت مراکز تولیدی نیمه فعال در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی قرار گرفت.
وی از بازگشت ۲۲ واحد صنایع راکد به مدار تولید خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۱ با اقدامات انجام شده ۲۲ واحد صنعتی و صنایع فرآوری کشاورزی داخل شهرک و همچنین واحدهای تولیدی خارج شهرک به چرخه تولید بازگشتند در حالی که در برنامههای شرکت فعال سازی ۱۷ واحد پیشبینی شده بود.
وی با اشاره به کسب رتبه برتر کشور در احیا واحدهای تولیدی راکد، افزود: در درصد تحقق برنامه فعالسازی واحدهای تولیدی راکد در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نیز استان بوشهر موفق به کسب رتبه دوم کشور شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی بوشهر اضافه کرد: از این نظر در سال گذشته استان بوشهر با تحقق ۱۲۹ درصد از برنامههای استان جزو رتبههای برتر کشور در احیا واحدهای تولیدی راکد قرار گرفت.
حسینی افزود: طبق برنامه ابلاغی باید در سه ماهه نخست سال جاری حداقل ۱۱ درصد کل برنامه سالانه هر استان در شاخص باز فعالسازی واحدهای راکد محقق میشود که استان بوشهر با ۲۹ درصد تحقق در سه ماهه نخست امسال رتبه دوم کشوری را کسب کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان بوشهر عنوان کرد: عارضهیابی و پایش واحدهای تولیدی با استفاده از مشاوران کلینیک کسب و کار استان گام نخست فعالسازی واحدهای تولیدی راکد است.
وی ارائه خدمات توسعه کسب و کار، کمک به بازسازی و نوسازی دستگاهها و ماشینآلات فرسوده، هدایت سرمایهگذاران جدید و کمک به جذب شرکای تازه برای استفاده از زیرساختهای آماده به کار را از جمله اقدامات انجام شده در احیا واحدهای صنعتی راکد در شهرکهای صنعتی دانست.
حسینی تعیین تکلیف واحدهای راکد تحت تملک بانکها و کمک به حل مشکلات حقوقى از دیگر اقدامات انجام شده برای فعالسازی واحدهای تولیدی راکد دانست و خاطرنشان کرد: اکنون ۴۸۰ واحد در ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی استان بوشهر فعالیت میکنند.